Cyclefix logo

Bezorgfiets leasen bij Cyclefix

Cyclefix levert elektrische bezorgfietsen aan (fastfood) ketens, franchise ondernemers, lokale cafetaria, plaatselijke horeca en koeriersdiensten.

Een elektrische bezorgfiets is net even wat anders dan een gewone elektrische fiets. Waar zit dat verschil in? Een bezorgfiets krijgt aardig wat te verduren: er wordt door weer en wind op gefietst, ze vallen eens om, er wordt niet altijd zorgvuldig mee omgegaan en ze worden zwaar beladen. Kortom, ze moeten duurzaam en veilig zijn. Onze elektrische bezorgfietsen zijn stabieler, hebben bredere banden en aangepaste remmen. Uiteraard bieden ze ook plek aan een bezorgbox. Deze kan voor- en/of achterop de fiets gemonteerd worden. 

Cyclefix - Een oplossing voor iedere uitdaging

Robuuster dan ooit

Stilstand verleden tijd

Jouw bezorgfiets leasen?

Bekijk onze bezorgfietsen

Solid E 3.0 - bezorgfiets van Cyclefix

Enviado Solid E​ Bezorgfiets

Deliverybox: Medium voor

Deliverybox: Medium voor

Deliverybox: Medium voor

Deliverybox: Medium achter

Deliverybox: Large voor/achter

Deliverybox: Large voor / achter

Deliverybox: Large achter

Deliverybox: Large achter

Deliverybox: large voor

Deliverybox: Large voor

Deliverybox: Extra large achter

Deliverybox: Extra large achter

Ga toch fietsen!

Ben je je nog aan het oriënteren op het inzetten van e-bikes voor de bezorging van jouw producten?
Wij geven je 4 redenen waarom je dit moet doen: 

Je leest het al, redenen genoeg (en er zijn er nog veel meer!) om voor een elektrische bezorgfiets te kiezen. Maar we zouden Cyclefix niet zijn als we niet voor je klaar stonden. Heb je een vraag over de inzet van e-bikes voor bezorgen, neem dan gerust contact met ons op!

Bezorgfiets leasen van Cyclefix
Voor al onze fietsen hebben we diverse accessoires om zo de perfecte bezorgfiets voor jou te realiseren. Transportboxen, bezorgtassen, accu’s en nog veel meer.
Integreer jouw huisstijl in het uiterlijk van je nieuwe bezorgfiets. Maak op deze manier reclame voor jouw bedrijf door te bezorgen.
We helpen je graag! Het is ons doel om bezorgen voor jou makkelijker, veiliger en duurzamer te maken, dus neem vrijblijvend contact met ons op.
CycleFix bezorgfiets