Cyclefix logo
CycleFix bezorgfiets onderhoud

Over Cyclefix

Eric van Cyclefix

Eric:
In 2016 ontstond het idee om elektrische bezorgfietsen te gaan ontwikkelen en een klein jaar later zijn we ons bedrijf gestart. We zijn begonnen in onze garage en hebben het bedrijf van uit het niets opgebouwd. Het is fantastisch om te zien hoe ons bedrijf in de afgelopen jaren is gegroeid! Nu hebben we een team van 4 monteurs en een stagiair en zijn we onlangs naar een bedrijfshal verhuisd.

Onze kernwaarden zijn dat alles wat we doen van waarde moet zijn voor de klant en dat we persoonlijke, flexibele en snelle service bieden. Ons uitgangspunt is de techniek en ons streven is dan ook om onze fietsen continu te verbeteren zodat we een langere levensduur kunnen garanderen. Met onze ondersteunende diensten voegen we bovendien extra waarde toe aan onze dienstverlening. De kans op uitval van de bezorgfietsen is hierdoor minimaal en daardoor kunnen onze klanten non-stop blijven bezorgen. 

Eric van Cyclefix
Henriëtte van Cyclefix

Henriëtte:
Mijn naam is Henriëtte en ik ben samen met Eric eigenaar van Cyclefix. Ik hou mij voornamelijk bezig met key accountmanagement. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van contact met de huidige klanten. Daarnaast doe ik ook de administratie en ga ik soms mee op pad om fietsen te leveren of om te wisselen.

Als eigenaar van Cyclefix ben ik enorm trots op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt en kijk ik uit naar wat de toekomst ons brengt. We blijven hard werken om onze klanten de allerbeste service te geven en om te blijven groeien en ontwikkelen als bedrijf.

Cyclefix houdt je Enviado Solid E in topconditie 2

Wij Fixen het!

Elektrische bezorgfietsen zijn niet alleen populair bij pizzakoeriers. Ook de maaltijdbezorging door lokale cafetaria, de plaatselijke ijssalon of de bezorging van pakketjes gebeurt vliegensvlug op een elektrische bezorgfiets.

Cyclefix is dé specialist op het gebied van elektronische bezorgfietsen en levert maatwerk aan ondernemers. Met onze krachtige, onverwoestbare elektrische bezorgfietsen zorg jij voor een supersnelle en betrouwbare levering van maaltijden of pakketjes aan jouw klanten. Het resultaat? Lagere kosten, een hoge betrouwbaarheid en tevreden klanten. 

Franchise organizasyonumuz Cyclefix bisikletlerine güvenmektedir. Cyclefix firmasının sunduğu güvenli bisikletler ve kaliteli hizmet sayesinde bütün şubelerimizde sürekli ve hızlı teslimat sağlıyoruz.

Saim F.

5/5

Onze franchise organisatie vertrouwt op de fietsen van Cyclefix. Dankzij de betrouwbaarheid van de fietsen en de zeer goede service die Cyclefix levert, kunnen we een doorlopende bezorgservice garanderen.

Saim F.

5/5
CycleFix bezorgfiets
CycleFix bezorgfiets onderhoud
CycleFix bezorgfiets
CycleFix bezorgfiets onderhoud