Cyclefix logo
Bezorgfietsen

Service en onderhoud

Onderhoud nemen we je uit handen!
Fietsen blijven het beter en langer doen als ze regelmatig onderhouden worden. Een elektrische bezorgfiets is daarop geen uitzondering. Stel de aanschaf van een bezorgfiets echter niet om die reden uit: wij nemen het onderhoud graag voor je uit handen. Met periodiek en preventief onderhoud zorgen we ervoor dat jouw e-bike blijft rijden alsof-ie gloednieuw is! We komen zelfs naar jouw locatie om de fiets te repareren, zodat jij niet helemaal naar een reparatiewerkplaats hoeft te gaan. En als er toch iets misgaat, kun je altijd een beroep doen op onze storingsdienst.

Zo is onze service en onderhoud geregeld:
Een bezorgfiets die uitvalt is niet acceptabel voor ondernemers. Je wilt en kunt je klanten niet laten wachten op hun bestelling. Ondanks dat onze bezorgfietsen van de hoogste kwaliteit zijn, kan het toch gebeuren dat er eens een mankement optreedt.

We gaan ‘all the way’ voor jou
Bij Cyclefix staat gemak hoog in het vaandel: wij bieden one-stop-shopping aan voor aankoop (direct of financial lease), onderhoud en mogelijke inruil of recycle. Kortom, je hoeft niet op zoek naar een andere of aanvullende partner, wij regelen alles voor je.

Preventief onderhoud bezorgfietsen – op locatie
Heb je geen kaas gegeten van fietsen en weet je je geen raad als de ketting eraf loopt? Maak je geen zorgen! Cyclefix zorgt ervoor dat jouw bezorgfietsen altijd in topconditie zijn. Met ons onderhoudscontract zorgen we dat we periodiek en preventief onderhoud uitvoeren, afstel- en smeerwerkzaamheden doen, en de fiets checken op algehele en functionele staat. We vervangen slijtagedelen en helpen je bij storingen. Dit doen wij gewoon bij jou op locatie. Cyclefix zorgt ervoor dat de bezorgfietsen optimaal inzetbaar zijn én blijven.

Reparatie van lekke banden is van het contract uitgesloten. Natuurlijk kunnen we dit wel voor je verzorgen, we berekenen die kosten dan los aan je door. De storingsdienst is in het contract inbegrepen. Bij storing wordt er binnen 24 uur met jou afgestemd wat er gedaan moet worden en komen we de fiets op locatie repareren. Fabrieksgarantie op defecten als gevolg van productiefouten zijn inbegrepen, behalve als de fietsen oneigenlijk gebruikt worden.

Wij fixen het!
Cyclefix heeft jarenlange ervaring in de techniek en de tweewielerbranche. IBKI-certificaten vormen de basis voor een hoogkwalitatieve uitvoering van de werkzaamheden. Vanuit expertise worden wij ook regelmatig gevraagd om op zzp-basis tweewielerbedrijven bij te staan. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van begeleiding en training van medewerkers van een tweewielerbedrijf.

Dit vinden wij belangrijk!
Bij Cyclefix draait alles om gemak, veiligheid en duurzaamheid. Wil je weten hoe bezorgfietsen bijdragen aan duurzaam ondernemen? Of ben je benieuwd naar wat wij doen om jou veilig op weg te houden?

Aankoop en onderhoud

One-stop-shop
Waarschijnlijk heb je helemaal geen zin om een expert te worden op het gebied van bezorgfietsen. Gelukkig hoeft dat ook niet, want wij weten alles over wat je nodig hebt en geven je graag advies. Bovendien maken we het je super gemakkelijk: Cyclefix is een one-stop-shop voor alles wat te maken heeft met bezorgfietsen. Of je nu wilt kopen (direct of via financial lease), onderhoud nodig hebt of je fiets wilt inruilen of recyclen, wij regelen het allemaal voor je. Zo hoef je niet verder te zoeken naar andere partners. 

Mogelijkheden

Bezorgfiets kopen, leasen of recyclen
Er zijn ondernemers die een bezorgfiets willen kopen om zo te kunnen profiteren van de afschrijving. Maar er zijn ook ondernemers die liever willen leasen met alle bijbehorende voordelen die dat met zich meebrengt. Verder zijn er ondernemers die een gloednieuwe bezorgfiets willen en ondernemers die de voorkeur geven aan een gereviseerd exemplaar. Wat je wensen ook zijn, Cyclefix stelt samen met jou een passend ‘wagenpark’ samen, afgestemd op jouw bedrijf en ambities.