Cyclefix logo
Bezorgfietsen

Veiligheid

Een bezorgfiets waar je op kunt bouwen
Een elektrische bezorgfiets gaat harder dan een gewone fiets. En serieus, die fiets moet wel wat kunnen hebben: regen, wind, hitte, kou én zwaarbeladen, hij moet gewoon altijd blijven gaan. De fiets wordt ook niet altijd netjes gebruikt door de berijders. Om veilig te kunnen bezorgen moet de fiets daar op gebouwd zijn. Het laatste dat je wilt, is dat je personeel in gevaar brengt.

Selectie van bezorgfietsen
Tijdens de selectie van leveranciers hebben wij de lat net zo hoog gelegd als jij dat ook zou doen, misschien zelfs wel hoger. We werken dus uitsluitend met merken waarvan de onderdelen zich al bewezen hebben en onder de zwaarste omstandigheden getest zijn.

De stabiliteit van de e-bike voor bezorgen
Een gammel frame rijdt niet comfortabel. Erger nog: het zal de zware taak van een bezorgfiets niet aankunnen. Dit kan zelfs tot onveilige verkeerssituaties leiden. Een stabiele fiets die tevens het extra gewicht kan dragen heeft daarom een goed ontworpen frame. Verder dragen de keuze van materiaal en de kwaliteit van productie bij aan het eindresultaat. Brede wielen en banden zorgen vervolgens voor een goede grip op het wegdek.

Remmen!
Iedereen dit zich in het verkeer begeeft, snapt hoe essentieel het is dat je moet kunnen stoppen. Toch wordt aan de remmen van een fiets vaak maar weinig aandacht besteedt. In het geval van een elektrische bezorgfiets is dit geen optie. De fietsen gaan sneller dan gewone fietsen en moeten dus goed en constant kunnen remmen. Wij kiezen daarom voor hydraulische schijfremmen. Hiervan is aangetoond dat ze altijd betrouwbaar zijn, ook met belading.

Dit vinden wij belangrijk!
Onze dienstverlening is gebaseerd op drie speerpunten: gemak, veiligheid en duurzaamheid. Meer weten over hoe bezorgfietsen bijdragen aan duurzaam ondernemen? Wat we doen om jou compleet te ontzorgen? Klik hier!

Betrouwbaarheid onderhouden
Onze elektrische bezorgfietsen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, maar zoals met alles kan er toch eens iets kapot gaan. Regelmatige inspectie kan echter een hoop ellende voorkomen. Daarom onderhouden wij de bezorgfietsen van onze klanten preventief. Om koeriers veilig te kunnen laten rijden, staan we ook paraat met een storingsdienst. We selecteren, leveren en onderhouden alle bezorgfietsen zelf, dus zijn we op de hoogte van alle ins en outs. 

GPS-tracker bezorgfietsen

Bezorg nu nog gemakkelijker, veiliger en duurzamer dankzij ingebouwde GPS-technologie.
Een voorspelbare bezorgtijd is tegenwoordig een van de belangrijkste redenen voor de klant om bij jou te bestellen. GPS-tracking maakt je bezorgingen aanzienlijk beter voorspelbaar en je kunt je klant real-time op de hoogte houden van de status van zijn bestelling. Meer service voor je klant dus, maar zelf profiteer je ook van een GPS-tracker voor bezorgfietsen.
Je weet namelijk precies wanneer je bezorger weer terug komt en je de volgende bestelling kun inplannen. De bezorger kan daardoor sneller naar de volgende klant en jouw product komt verser, warmer, of juist kouder, aan.

Verder kun je met GPS-tracking ritten beter plannen en hoeft er minder omgereden te worden. Ook dit verhoogt de snelheid van bezorging en behoudt de kwaliteit van je product. Je onderneemt hierdoor duurzamer.

Een GPS-tracker voor bezorgfietsen heeft nog een ander voordeel: omdat duidelijk is dat de fiets gevolgd wordt, is het een minder interessant doelwit voor overval of diefstal. Veiliger voor de bezorger én je bezittingen.

Overtuigd en wil je snel efficiënter en veiliger bezorgen?
GPS-tracking bouwen we in nieuwe elektrische bezorgfietsen in maar ook in bezorgfietsen die je al in gebruik hebt. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Fix het met Cyclefix
Cyclefix is dé specialist in bezorgfietsen voor ondernemers. We leveren alleen ijzersterke, betrouwbare bezorgfietsen. En we denken na over hoe we ondernemers nog verder kunnen helpen. Dus selecteerden we de beste hardware voor GPS-tracking voor jou. Deze wordt onzichtbaar in de fiets ingebouwd zodat de technologie beschermd blijft. De unit heeft een back-up batterij zodat de fiets ook terug te vinden is als deze uitgeschakeld is.

Tevens kan het onderhoud van de fietsen beter gemonitord en gepland worden. Daardoor is er minder kans op uitval en dat bespaart je onnodige ritten.