Cyclefix logo
CycleFix bezorgfiets

Een elektrische bezorgfiets in jouw huisstijl

Als bezorgdienst wil je je onderscheiden van de concurrentie. Met een elektrische bezorgfiets in jouw eigen huisstijl, maak je niet alleen een duurzame keuze, maar ook een opvallende. Zo kan je de kritische consument aan jouw restaurant binden. Door jouw bezorgfiets als rijdend reclamemiddel in te zetten, maak je jouw vestiging extra zichtbaar. Cyclefix biedt de mogelijkheid om jouw e-bike te voorzien van branding, zodat je nog meer opvalt tijdens het thuisbezorgen.

Wil jij ook graag meer opvallen tijdens het bezorgen van je maaltijden of pakketjes? Overweeg dan om jouw e-bike in te zetten als rijdend reclamemiddel!
Neem contact op! 

Gemaakt voor veel reclame kilometers

Deze e-bike is gemaakt om heel wat kilometers af te leggen en op te vallen! Hij is perfect als rijdend reclamemiddel voor jouw restaurant of bezorgservice. We hebben de fiets namelijk gebouwd met de toekomst in gedachten en alleen de beste onderdelen gebruikt. En met regelmatig onderhoud van Cyclefix, heb je er dagelijks een trouwe werknemer bij!

De fiets is sterk en stevig genoeg om volgeladen met eten naar hongerige klanten te rijden. Ook kunnen je medewerkers met een gerust hart deel uitmaken van het drukke verkeer, want veiligheid staat voorop! En het beste van alles? De e-bike past perfect bij jouw merk en uitstraling, dus hij valt zeker op! 

Herkenbare fietsen onderweg naar consumenten

Als je jouw elektrische bezorgfiets inzet als communicatiemiddel, heeft dat heel wat positieve effecten! Ten eerste kunnen klanten je fiets van ver zien aankomen, wat jouw service heel herkenbaar maakt. En als ze jouw merk meerdere keren zien, wekt dat vertrouwen. Kortom, een herkenbare fiets is goed voor je merk én voor je business. 

CycleFix bezorgfiets
CycleFix bezorgfiets customizen
CycleFix bezorgfiets customizen

Volg gemakkelijk jouw elektrische bezorgfiets

Alle Cyclefix e-bikes zijn voorzien van een gps-tracker waarmee waarmee je jouw e-bike altijd kunt volgen. ? Log in op je gratis account en je kunt efficiënter bezorgen dan ooit tevoren! En als je fiets gestolen wordt, kun je ‘m ook makkelijk terugvinden. Tegen meerprijs kunnen we ook extra gps-trackers leveren voor je je andere vervoersmiddelen, zoals scooters of auto’s.

Waarom kiezen voor een e-bike in jouw huisstijl?

De elektrische bezorgfietsen van Cyclefix zijn gebouwd voor kilometers (reclame-)werk.

Neem contact met ons op via het contactformulier. Dan gaan we samen kijken naar jouw wensen voor de ideale elektrische bezorgfiets voor jouw bedrijf.

CycleFix bezorgfiets

Deze slimme ondernemers gingen jou voor!