Service en onderhoud

Service en ONDERHOUD van DE HOOGSTE KWALITEIT

Service en onderhoud bepaalt de inzetbaarheid van fietsen in de keiharde dagelijkse bezorgpraktijk. Voor het onderhoud kan met Cyclefix een onderhoudscontract worden afgesloten. Deze overeenkomst houdt in, dat de verantwoordelijkheid voor de technische staat van de fiets geheel bij Cyclefix ligt. Deze zorgt er dan ook voor dat de bedrijfsmiddelen optimaal inzetbaar zijn door periodiek preventief en actueel onderhoud bezorgfiets, t.w.;

  • Noodzakelijke afstel- en smeerwerkzaamheden t.g.v. gebruik
  • Controle en correctie op algehele en functionele staat van de fiets
  • Vervanging van slijtagedelen, zijnde ketting, tandwielen, banden, remvoeringen
  • Uitvoering op bedrijfslocatie klant
  • Reparatie van lekke banden is van het contract uitgesloten
  • Storingsdienst is in het contract inbegrepen. Bij storing wordt binnen 24 uur met gebruiker een plan van aanpak overeengekomen en de fiets op locatie gerepareerd
  • Fabrieksgarantie op defecten a.g.v. productiefouten inbegrepen, m.u.v. oneigenlijk gebruik.

ZZP-er voor u aan de slag in tijd van..

Is er in uw tweewielerbedrijf vraag naar (extra) personeel, bijvoorbeeld door ziekte, verloop of werkaanbod, dan levert Cyclefix op ZZP-basis. Jarenlange ervaring in de techniek en de tweewielerbranche. IBKI-certifikaten vormen de basis voor een hoogkwalitatieve uitvoering van de werkzaamheden. Tegelijkertijd kan Cyclefix in de praktijk voor begeleiding en training van uw medewerkers zorgen.

Daarnaast hebben we bij Cyclefix ervaringen hoe een tweewielerbedrijf aan te passen aan de huidige tijd van sterk veranderend consumentengedrag en nieuwe aanbieders in deze markt. Die ervaringen zetten we graag in om uw bedrijf niet alleen technisch, maar ook commercieel duurzaam te versterken.

Spreekt dit verhaal je aan? Wil je graag met jouw bedrijf aan de slag om deze kwalitatief en in financieel resultaat op korte en lange termijn te verbeteren? Laat dan vandaag nog jouw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen direct contact met je op.

Ik ga akkoord om met mij, middels mijn ingevulde persoonsgegevens, contact op te nemen. Alleen voor het bovenstaand ingevulde specifieke interesse-gebied. Mijn gegevens worden voor dit eerste contact niet langer dan 6 maanden na ontvangst van de aanvraag door Cyclefix bewaard.