Enviado Solid E

van Cyclefix krijg je alleen het ALLERBESTE VOOR JE BEZORGING

De Enviado Solid E is een ijzersterke bezorgfiets, speciaal ontworpen voor alleen dit doel en gemaakt om de keiharde praktijk van dag in, dag uit te overleven. Wij zijn zo van de kwaliteiten van deze fiets overtuigd dat we er 24 maanden garantie op durven te geven!

grotere bestellingen, de hele dag rijden

De Enviado Solid E heeft de grootste laadruimte van allemaal! Een 100 liter Thermobox waarin tot 8 pizza’s tegelijk kunnen worden meegenomen. Dat betekent meer rendement en tevreden klanten, want die kunnen nu allemaal tegelijk aan tafel.

bezorgfiets met thermobox 100 l

Daarnaast is de Solid E uitgerust met de grootste accu die je kunt bedenken, waardoor er een hele dag gereden kan worden op 1 acculading. Geen gedoe meer met lege accu’s en geen noodzaak voor aanschaf van extra accu’s.

accu huren i.p.v. kopen?

Cyclefix biedt de mogelijkheid om de accu voor de Enviado Solid E te huren in plaats van te kopen. Dit verlaagt je investering met een aanzienlijk bedrag en je bent altijd verzekerd van een goed werkende accu. Zodra er een probleem is met de accu, of de capaciteit is tot minder dan 75% gedaald, krijg je van ons binnen 24 uur een nieuwe geleverd.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze ijzersterke bezorgfiets ? Of wil je m een keer zien en proefrijden? Wil je leasen? Dat kan. Neem dan contact op met Cyclefix per mail of telefoon, via de Facebookpagina https://www.facebook.com/cyclefix.nl/ of het onderstaande contactformulier.