Enviado Solid E

Solid E met 120 L box

IJzersterke bezorgfiets voor grotere bestellingen

De Enviado Solid E is een onverwoestbare bezorgfiets, speciaal ontworpen voor alleen dit doel en gemaakt om de keiharde praktijk van dag in, dag uit te overleven. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteiten van deze fiets dat we er 24 maanden garantie op durven te geven!

De ideale bezorgfiets voor:

De Enviado Solid E heeft de grootste plek voor laadruimte van allemaal. Hier past een 100 liter Thermobox op waarin tot 8 pizza’s tegelijk kunnen worden meegenomen. Dat betekent meer rendement en tevreden klanten, want die kunnen nu allemaal tegelijk aan tafel.

Cyclefix houdt je bezorgfiets in topconditie

  • We staan 7 dagen per week voor je klaar
  • Wij doen reparatie en periodiek onderhoud op locatie
  • We bieden pechhulp bij storing en/of lekke band
  • Onderdelen zijn uit voorraad leverbaar
  • Vervangende fiets in geval van nood, zodat je onderneming dóór kan

Enviado SolidE bezorgfiets kopen of leasen

De Enviado Solid E is verkrijgbaar vanaf € 1795,- excl. btw. Bij Cyclefix kun je deze bezorgfiets kopen of huren. Ook is het mogelijk de accu te huren, om de aanschafkosten te drukken.

Natuurlijk laten we je deze fiets graag zien en je kunt er tevens een proefrit op maken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Ben je al overtuigd en wil je snel beginnen met bezorgen, dan kun je deze ijzersterke topper hier direct online bestellen inclusief 24 maanden garantie. Of direct proefrit aanvragen.

    Ik ga akkoord om met mij, middels mijn ingevulde persoonsgegevens, contact op te nemen. Alleen voor het bovenstaand ingevulde specifieke interesse-gebied. Mijn gegevens worden voor dit eerste contact niet langer dan 6 maanden na ontvangst van de aanvraag door Cyclefix bewaard.