Enviado Solid E

van Cyclefix krijg je alleen het ALLERBESTE VOOR JE BEZORGING

De Enviado Solid E is een ijzersterke bezorgfiets, speciaal ontworpen voor alleen dit doel en gemaakt om de keiharde praktijk van dag in, dag uit te overleven. Wij zijn zo van de kwaliteiten van deze fiets overtuigd dat we er 24 maanden garantie op durven te geven!

grotere bestellingen, de hele dag rijden

De Enviado Solid E heeft de grootste laadruimte van allemaal! Een 100 liter Thermobox waarin tot 8 pizza’s tegelijk kunnen worden meegenomen. Dat betekent meer rendement en tevreden klanten, want die kunnen nu allemaal tegelijk aan tafel.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze ijzersterke bezorgfiets ? Of wil je m een keer zien en proefrijden? Wil je leasen? Dat kan. Neem dan contact op met Cyclefix per mail of telefoon, via de Facebookpagina https://www.facebook.com/cyclefix.nl/ of het onderstaande contactformulier.

Ik ga akkoord om met mij, middels mijn ingevulde persoonsgegevens, contact op te nemen. Alleen voor het bovenstaand ingevulde specifieke interesse-gebied. Mijn gegevens worden voor dit eerste contact niet langer dan 6 maanden na ontvangst van de aanvraag door Cyclefix bewaard.