E-bike ombouwpakket

e-bike-revisie-accurevisie

Maak uw bestaande fiets elektrisch

Cyclefix is inbouwcentrum  van de ebike ombouwset van E-fietsspecialist.

E-fietsspecialist levert ombouwsets waarmee u uw gewone fiets elektrisch maakt. Je behoudt je eigen goede fiets, maar dan uitgerust met het gemak van elektrisch fietsen. Het ombouwsysteem werkt hetzelfde als een kant-en-klare elektrische fiets in de winkel. Vanaf het moment dat je begint te trappen helpt de motor mee met de pedaalondersteuning. Het ombouwen van een fiets naar elektrisch is wel zelf te doen, maar wij nemen de installatie graag voor je uit handen.

De ombouwsets van E-fietsspecialist lenen zich goed voor het maken van specials. Bijvoorbeeld voor bakfietsen, tandems of speciale modellen die niet als e-bike geleverd worden maar die wel helemaal passen bij de uitstraling van je bedrijf.

Er zijn 3 verschillende plekken om de motor te plaatsen: voor, midden en achter. E-fietsspecialist levert ze alle drie. Lees hier de voor- en nadelen van elk type motor, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor de motor die bij uw rijstijl past.

Wij onderscheiden ons van vele andere leveranciers door 2 jaar garantie te geven op al onze producten.E-fietsspecialist biedt drie verschillende pakketten aan, zodat de ombouwset past binnen uw budget en voldoet aan uw eigen wensen. Op de pagina pakketten staat schematisch de verschillende mogelijkheden weergegeven, zodat u ze makkelijk kunt vergelijken.

Grotere accu voor meer REIKWIJDTE

Een extra overweging om te kiezen voor een ombouwset.
De afgelopen jaren is veel vooruitgang geboekt in de kwaliteit van lithiumbatterijen, maar de accu blijft toch het zwakke punt. Met de pakketten van E-fietsspecialist is er de mogelijkheid om accu’s met een grotere capaciteit te plaatsen, waardoor de actieradius aanzienlijk vergroot kan worden. Zeker onder zware omstandigheden zoals bezorgen geen overbodige luxe!

Prijzen

Prijzen van de ombouwpakketten vindt u op de site van de E-fietsspecialist. Indien gewenst, helpen wij met het maken van de keuze voor het juiste pakket.

Voor de inbouw van een standaardpakket in een gewone stadsfiets hanteren wij een tarief van € 140,- incl. Btw. Bij bakfietsen, tandems en specials doen we een prijsopgave vooraf.

Meer weten? Laat dan hier je naam en e-mail adres achter, wij nemen snel contact met u op.

    Ik ga akkoord om met mij, middels mijn ingevulde persoonsgegevens, contact op te nemen. Alleen voor het bovenstaand ingevulde specifieke interesse-gebied. Mijn gegevens worden voor dit eerste contact niet langer dan 6 maanden na ontvangst van de aanvraag door Cyclefix bewaard.