Cyclefix bezorgfiets

Cyclefix bezorgfiets, aantrekkelijk geprijsd

Een Cyclefix e-bike voor bezorgdiensten, dat betekent alle benodigde eigenschappen van een ijzersterke bezorgfiets en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

klaar voor de volgende ronde

Een bezorgfiets wordt gemiddeld elke 3 jaar vervangen voor een nieuwe. Economisch afgeschreven, maar in principe nog steeds bruikbaar. Misschien optisch niet meer helemaal up to date en is de accu versleten, maar daar weten we bij Cyclefix wel raad mee!

De fiets krijgt een technische update, het frame wordt eventueel gerepareerd en opnieuw gepoedercoat. Met nieuwe onderdelen en met uiterste precisie wordt de fiets weer in elkaar gezet.

Cyclefix e-bike voor bezorgdiensten, aangepast aan jouw wensen

De revisie is een uitgelezen kans om hem aan te passen aan jouw specifieke wensen en eisen. Accucapaciteit, bezorgboxen, kleurstelling zijn allemaal vrij te kiezen.

garantie en onderhoud

Een Cyclefix e-bike voor bezorgdiensten wordt geleverd met 6 maanden garantie. Service en onderhoud kan, indien gewenst, op locatie worden uitgevoerd.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Cyclefix e-bike bezorgfiets ? Of wil je m een keer zien en proefrijden? Dat kan. Neem dan nu contact op met Cyclefix per mail of bel direct 0646156065, via de Facebookpagina https://www.facebook.com/cyclefix.nl/ of het onderstaande contactformulier.

Ik ga akkoord om met mij, middels mijn ingevulde persoonsgegevens, contact op te nemen. Alleen voor het bovenstaand ingevulde specifieke interesse-gebied. Mijn gegevens worden voor dit eerste contact niet langer dan 6 maanden na ontvangst van de aanvraag door Cyclefix bewaard.