Vragen staat altijd vrij

Fantastisch dat je geïnteresseerd bent in een e-bike voor bezorgdiensten. Thuisbezorgen heeft de toekomst, dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan.

Of je nu twijfels hebt over de geschikte bezorgfiets, een keer wilt proefrijden, juist heel goed weet wat je wilt: graag luisteren we naar jouw verhaal en waar jij met je bedrijf heen wilt. Wij adviseren je met Hollandse nuchterheid over de beste bezorgfiets voor jouw ambities.

Zullen we eens verder praten?

Je kunt ons bereiken via telefoon, Whatsapp, e-mail of onze Facebookpagina. Ook kun je hieronder het contactformulier invullen. Als wij voor onze opdrachtgevers aan het werk zijn, zijn we niet altijd in staat om direct aan de telefoon te komen. Ook voeren we geen gesprekken als we aan het rijden zijn. Laat een bericht achter op de voice-mail of onderstaand formulier, wij nemen dan bij eerste gelegenheid direct contact met je op.

Telefoon of Whatsapp

0646156065

  Ik ga akkoord om met mij, middels mijn ingevulde persoonsgegevens, contact op te nemen. Alleen voor het bovenstaand ingevulde specifieke interesse-gebied. Mijn gegevens worden voor dit eerste contact niet langer dan 6 maanden na ontvangst van de aanvraag door Cyclefix bewaard.

   

  Correspondentieadres

  Duivenkamp 77
  3848 AW Harderwijk

   

  Kamer van Koophandel

  67079393

   

  Hergebruik en inname Li-Ion accu’s

  Cyclefix werkt conform NOWOS compliance bij inzameling van gebruikte li-Ion accu’s en batterijen.